Tuotteet - Radiot ja virittimet

Arcam | B & W | Cambridge Audio | Denon | Geneva | Marantz | NAD | Pro-ject | Tivoli Audio

Etkö löydä haluamaasi tuotetta tai haluat tarjouksen tuotteesta?

Ota rohkeasti yhteyttä! Kaikkia tuotteitamme ei välttämättä löydy sivuilta - kannattaa kysyä vaikka et tuotetta hinnastosta löytäisikään. Emme takaa hintojen oikeellisuutta - varmistuaksesi hinnasta kannattaa ottaa yhteys liikkeeseen.

pekka@audiopori.fi
eero@audiopori.fi
02 - 633 3050

Toimitamme tavaraa kaikkialle Suomeen Postin ja Matkahuollon välityksellä. Sopiaksesi toimitusehdoista- ja kuluista ota yhteys liikkeeseen.Arcam suunnittelee ja valmistaa korkealaatuisia hifilaitteita ihmisille, jotka haluavat yksinkertaisen ja toimivan laitteiston sekä musiikin kuunteluun että kotiteatterikäyttöön. Arcamin laitteet edustavat viimeisintä teknologiaa yhdistettynä ajattomaan, tyylikkääseen designiin. Tuotteet ovat voittaneet lukemattomia testejä ja saaneet kymmeniä Best Buy ja Product of the Year-mainintoja. Alan lehdet ympäri maailman ylistävät Arcamin tuotteiden äänenlaatua sekä toimivuutta.

www.arcam.co.uk


B & W on yksi maailman arvostetuimmista kaiutinvalmistajista ja on innovatiivisuudellaan toiminut alan suunnannäyttäjänä jo yli 40 vuoden ajan.

www.bowers-wilkins.com

Bluetooth ja AirPlay-soittimet

Bowers & Wilkins T7

Uutuus mukana kulkeva bluetooth äänentoistojärjejstelmä Bowers&Wilkinsiltä. T7 on täydellisesti mitoitettu esim. keittiöihin, makuuhuoneisiin tai vaikka kulkemaan mukanasi mihin ikinä menetkään. Kiitos T7:n innovatiivisen haitalliset koteloresonanssit eliminoivan Micro Matrix/Honeycomb-rakenteen on T7 kaiuttimen ääni puhtaampi ja vapaa koteloresonansseista. Näin ollen kuten on tarkoituskin, kuulet musiikin ilman ylimääräisiä sivuääniä. T7-kaiuttimen bassotoisto on kokoonsa nähden erittäin laadukas ja uskottava. T7 on oma konserttisi mihin tahansa menetkin.

349 €

Bowers & Wilkins A5

B&W:n uutuus Airplay-tuote A5 tarjoilee huippulaatuista ääntä kompaktissa ja tyylikkäässä ulkoasussa. Kompaktista ulkomuodosta huolimatta A5 kykenee täyttämään huoneen täyteläisella ja realistisella äänimaailmalla. A5 on 2-tie rakenteella toteutettu stereomalli, joka pitää sisällään 4-kanavaisen laadukkaan D-luokan vahvistimen. Jakotaajuuden määritys diskanttien ja bassokeskiäänisten välillä on toteutettu käyttäen erittäin laadukasta DSP-piiriä (Digital Signal Prosessor) DSP-piiri pitää sisällään myös EQ:n basstotoistoa varten. Näin ollen A5:den bassotoisto on sekä tarkka että myöskin ulottuu huomattavasti matalammalle kuin laitteen koosta voisi päätellä.

499 €

Bowers & Wilkins A7

B&W:n huippu-uutuus A7 on sekä elegantti design-tuote, että myöskin yksi tehokkaimmista kompaktikokoisista markkinoilla olevista AirPlay kaiuttimista! Aito 3-tie rakenne kuten B&W:n ikoniksi muodostuneessa Zeppelin Airissa, mutta A7 pitää vielä sen lisäksi sisällään isomman 6" bassoelementin - näin ollen se tarjoillee erittäin uskottavan, tarkan ja alas ulottuvan bassotoiston, joka on paljon enemmän kun ulkomitoista voisi päätellä. D-luokan vahvistin ja DSP piirit ovat vielä A5:ttäkin laadukkaammat ja näin ollen A7 tarjoilee vielä aavistuksen pikkuveljeään tarkempaa ja isompaa äänentoistoa. Kaikki signaalinkäsittely tapahtuu 24bit/96Khz laadulla, joten pääset aina nauttimaan huippulaatuisesta äänestä. Airplayn lisäksi A7 pitää sisällään myös optisen digitaali-sisääntulon, 3,5mm linjatulon sekä usb-liittimen tietokonetta varten. A7 on huippu-uutuus AirPlay vastaanotin/kaiutin, joka täytää isommmankin tilan laadukkaalla äänellä.

799 €

Bowers & Wilkins Zeppelin Air

B&W Zeppelin Air on Ipod/Iphone telakka, joka pitää sisällään myös Airplay vastaanoton. Näin ollen voit soittaa verkkosi kautta langattomasti musiikkia Itunes-kirjastostasi tai IOS käyttöjärjestelmällä varustetusta laitteesta, kuten Iphone ja Ipad. Zeppelin Air on mestariteos, niin muotoilun kuin äänenkin puolesta, josta loistava osoitus on laitteen saama EISA-palkinto "best sounddock". Paras Ipod-telakka!

399 €


Englantilainen Cambridge Audio on jo neljän vuosikymmenen ajan tehnyt mahdottomasta mahdollisen: kerta toisensa jälkeen erinomainen hinta-laatusuhde ja korkeatasoinen ääni yllättää myös alan lehdistön - tuloksena loppumaton lista testimenestyksiä.

www.cambridgeaudio.com

Radiot

Cambridge Audio G2

Akkukäyttöinen Bluetooth-kaiutin.

Spotify Connect -tuki, DSD USB:n yli ja 24/192 tiedostojen toisto verkon yli!

Ultrakompakti Bluetooth-kaiutin suurella äänellä ja akun kestolla. 4 kaiuttimen, 10h akun ja tyylikkään ulkoasun voimin G2 mahtuu ja menee mihin tahansa. Voit käyttää G2:ta myös varavirtalähteenä puhelimellesi. Sync-toiminnon avulla liität helposti kaksi G2 kaiutinta toisiinsa, jolloin sama musiikki voi soida kahdessa eri tilassa tai täyttää suuremmankin tilan vaivatta miellyttävällä taustamusiikilla.

Mitat (l x k x s) 189 x 67 x 55mm. Värit: musta, kulta, sininen ja punainen.

139 €

Cambridge Audio Go

Akkukäyttöinen Bluetooth-kaiutin.

Supersuosittu Go nyt entistäkin paremmalla viimeistelyllä, NFC-tuella ja puhelimen lataustoiminnolla. Tämä söpöläinen sisältää laadukasta audiotekniikkaa ja kestoltaan loistavan (mutta painoltaan keveän) akun, jolla langaton äänentoisto esimerkiksi puhelimelta mahdollistaa tuntikausiksi unohtumattomia elämyksiä niin rannalla, mökillä, puistossa kuin terassilla. Suuri takaseinässä sijaitseva ABR passiivisäteilijä mahdollistaa häkellyttävän lämpimän ja potkuisan bassotoiston.

3,5mm audioliitäntä perinteistä johtoliitäntää varten. USB-liitäntä oheislaitteen lataukseen. Mukana laturi/verkkovirtalaite ja kantopussi.

Mitat (l x k x s) 237 x 123 x 60mm. Värit: musta, valkoinen, sininen ja punainen.

149 €

Cambridge Audio Go Radio

Akkukäyttöinen Bluetooth-kaiutin & radio.

Supersuosittu Go nyt saatavana myös FM-Radiolla varustettuna! Tarkka viritys, 3 muistipaikkaa ja näppärä etupaneelin näyttö varmistavat sulosoinnut käden käänteessä. NFC-tuki ja puhelimen lataustoiminto. Tämä söpöläinen sisältää laadukasta audiotekniikkaa ja kestoltaan loistavan (mutta painoltaan keveän) akun, jolla langaton äänentoisto esimerkiksi puhelimelta mahdollistaa tuntikausiksi unohtumattomia elämyksiä niin rannalla, mökillä, puistossa kuin terassilla. Suuri takaseinässä sijaitseva ABR passiivisäteilijä mahdollistaa häkellyttävän lämpimän ja potkuisan bassotoiston.

3,5mm audioliitäntä perinteistä johtoliitäntää varten. USB-liitäntä oheislaitteen lataukseen. Mukana laturi/verkkovirtalaite ja kantopussi.

Mitat (l x k x s) 237 x 123 x 60mm. Värit: musta ja valkoinen.

189 €

Cambridge Audio Air100 v2

AirPlay & Bluetooth-kaiutin.

Puhdas 100W antoteho ja laadukkaat BMR-elementit saadaan valjastettua käyttöön täysin langattomasti Spotify Connectin, Airplayn, uPnP-striimauksen ja Bluetoothin avulla. Soitat siis musiikkia läppäriltä, puhelimesta, tabletilta tai muista lähteistä, voit luottaa siihen että kytkentä on helppoa, piuhalla tai ilman! Tyylikkään elegantti viimeistely ja kompakti koko saavat laitteen sulautumaan ympäristöön niin keittiössä, olohuoneessa, makkarissa, terassilla kuin mökillä takanloisteessa. Äänenlaatu hivelee korvia kaikella musiikilla herkästä klassisesta aina Infected Mushroomin huonetta ravistelevaan tykitykseen.

Voit ohjata laitetta kätevästi iOS tai Android puhelimella ja tabletilla. Air100 v2 toimii myös langattomana nettiradiona, johon voit tallentaa suosikkikanavasi näppärästi viiden pikanäppäimen alle.

3,5mm audioliitäntä perinteistä johtoliitäntää varten. USB-liitäntä oheislaitteen lataukseen. Mukana laturi/verkkovirtalaite ja kantopussi.

Mitat (l x k x s) 354 x 182 x 137,5mm.

429 €

Cambridge Audio Air200 v2

AirPlay & Bluetooth-kaiutin.

Peräti 200W antoteho ja syvälle toistava sisäänrakennettu subwoofer saadaan valjastettua käyttöön täysin langattomasti Spotify Connectin, Airplayn, uPnP-striimauksen tai Bluetoothin avulla. Soitat siis musiikkia läppäriltä, puhelimesta, tabletilta tai muista lähteistä, voit luottaa siihen että kytkentä on helppoa, piuhalla tai ilman! Tyylikkään elegantti viimeistely ja kompakti koko saavat laitteen sulautumaan ympäristöön niin keittiössä, olohuoneessa, makkarissa, terassilla kuin mökillä takanloisteessa. Äänenlaatu hivelee korvia kaikella musiikilla herkästä klassisesta aina Infected Mushroomin huonetta ravistelevaan tykitykseen.

Voit ohjata laitetta kätevästi iOS tai Android puhelimella ja tabletilla. Air100 v2 toimii myös langattomana nettiradiona, johon voit tallentaa suosikkikanavasi näppärästi viiden pikanäppäimen alle.

3,5mm audioliitäntä perinteistä johtoliitäntää varten. USB-liitäntä oheislaitteen lataukseen. Mukana laturi/verkkovirtalaite ja kantopussi.

Mitat (l x k x s) 450 x 220 x 174mm.

549 €


Äänen ja kuvan toisto ei ole Denonille vain bisnestä. Tarkoituksena on tuoda iloa ihmisten elämään puhtaan kuvan ja äänen kautta - siitä Denonissa on kysymys.

www.denon.fi


Geneva Sound Systems - laitteiden muotoilu ja suunnittelu tähtää yksinkertaisuuteen, tyylikkyyteen ja - mikä tärkeintä - mahtavaan ääneen.

fi.genevalab.ch

Radiot ja virittimet

Geneva Touring S

Genevan mukanakannettava FM radio eksklusiivisella tuntumalla. Yhdistelmä nahkaa ja alumiinia nostaa muuten yksinkertaisen tyylikkään laitteen uudelle tasolle. Laatu ja muotoilu ovat aivan eri luokkaa, mitä olemme tottuneet näkemään tämän kategorian ja hinnan laitteissa. Pienestä koostaan huolimatta Touring/S tuottaa upean äänen.

Kätevän koon ansiosta, laite on helppo ottaa mukaan kaikkialle ja noin 20 tunnin akunkesto takaa sen, että musiikki ei lopu kesken iltaa. Bluetooth yhteyden avulla voit myös liittää puhelimesi langattomasti Touringiin ja nauttia lempimusiikistasi kaikkialla.

FM, Bluetooth, 3,5mm AUX, Li-Ion akku (akunkesto n. 20 tuntia), kanavamuisti (6). Koko 170x44x100mm, paino 0,6kg.

Saatavana mustana, punaisena sekä ruskeana.

199 €

Geneva WorldRadio

Samalla tavoin, kuin perinteinen maailmanradiokin, Genevan uusi WorldRadio tarjoaa pääsyn useisin tuhansiin radioasemiin ympäri maailman. Voit kytkeä internetyhteydellä varustetun älypuhelimesi, tablettisi tai tietokoneesi langattomasti WorldRadion sisäänrakennettuun Bluetooth-vastaanottimeen. Näin saat yhteyden kaikkiin netissä oleviin radioasemiin! Sisältää akun.

Geneva WorldRadio on saatavana mustana, punaisena sekä alumiininvärisenä.

299 €

Geneva Model XS

Geneva Model XS on maailman ensimmäinen aidolla hifi-äänellä varustettu kannettava äänijärjestelmä. Klassisen matkakellon innoittamana, se on pakattu tukevaan nahkajäljitelmällä viimeisteltyyn kantolaukkuun. Auki avattuna se tuottaa rikkaan ja yksityiskohtaisen äänen ja suljettuna se on tyylikäs ja tarpeeksi pieni mahtuakseen mihin hyvänsä salkkuun. Bluetooth ja akku.

Värivaihtoehdot: valkoinen, punainen tai musta.

199 €

Geneva Model S Wireless

Geneva Model S tarjoaa monipuolisten toimintojen lisäksi huippuluokan äänen. Se tuo markkinoille innovaatioita, jotka tekevät hifistä helpompaa ja enemmän silmää viehättävää: siinä on uudet TouchLight-säätimet, Bluetooth-vastaanotto sekä digitaalinen kelloradio. Kaukosäädin.

Värivaihtoehdot: valkoinen, punainen tai musta.

349 €

Geneva Model M Wireless

Geneva Model M on täydellinen yhden yksikön ”kirjahyllykoon” stereolaitteisto, jonka pintakäsittely on pianolakattua puuta. Kompakti laite sisältää kaksi (oikea ja vasen) erillistä patentoitua hifi-kaiutinta, joiden tarjoama stereokuva yllättää laadullaan. Tehokkaan digitaalisen vahvistimen ansiosta sen äänellinen suorituskyky kilpailee tasaveertaisesti tavanomaisten, paljon suurikokoisempien hifi-laitteistojen kanssa. Ominaisuudet: radio, Bluetooth ja kaukosäädin. M-malliin on saatavilla myös lattiajalusta.

Värivaihtoehdot: valkoinen, punainen, musta tai pähkinä.

549 €

Geneva Model L Wireless

Geneva Model L yhdistää kaksi täyden toistoalueen kaiutinta, huippuluokan vahvistimen, radion ja CD-soittimen sekä Bluetoothin yhdeksi laadukkaaksi kokonaisuudeksi. Tuloksena on todellinen hifi-luokan moniosaaja. L-malliin on saatavilla myös lattiajalusta.

Värivaihtoehdot: valkoinen, punainen, musta tai pähkinä.

1 299 €

Geneva Model XL

Eräät rockin historian legendaarisista äänitysstudioista käyttävät Geneva Model XL:ää referenssilaitteenaan. Se on löytänyt tiensä myös johtavien tuotesuunnittelijoiden, muodinluojien, arkkitehtien, taiteilijoiden ja taiteenkerääjien koteihin ja studioihin. CD-soitin ja Bluetooth. XL-malliin on saatavilla myös lattiajalusta.

Värivaihtoehdot: valkoinen, punainen, musta tai pähkinä.

2 199 €

Geneva Model XXL

Geneva Model XXL:ssä yhdistyy upea ulkonäkö ja edistyksellinen akustinen toteutus, jossa tehokas kotiteatteri ja täydellinen hifijärjestelmä on piilotettu pianolakalla viimeisteltyyn puurunkoiseen huonekaluun. Model XXL on varustettu Apple Airplayllä ja Bluetoothilla, sekä RDS-toimisilla ULA, DAB/DAB+/DMB radiovastaanottimilla. Laite on suunniteltu aina 65-tuumaisille litteille televisioruuduille saakka. Televisio voidaan liittää laitteeseen HDMI-kaapelilla. Laitteen sisällä on säilytystila lisälaitteille, kuten kaapeliboksi, pelikonsoli tai DVD-soitin.

Värivaihtoehdot: valkoinen, punainen tai musta

3 199 €

Geneva Model Cinema Wireless

Genevan uusi Model Cinema yhdistää ensi kertaa television sound-base-tuotteeseen Hi-Fi-luokan äänentoiston, helpon käytettävyyden sekä hienostuneen ulkonäön. Se edustaa Genevan perinteistä tyyliä sekä tarjoaa sveitsiläisvalmistajalle tuttuun tapaan kokoaan suurempaa ääntä. Model Cinema on laadukas All-In-One -äänentoistojärjestelmä kattavilla ominaisuuksilla ja liitännöillä. Bluetooth-yhteyden avulla Model Cinema toistaa musiikin myös langattomasti älypuhelimesta tai tabletista. Saumatonta käytettävyyttä edistää automaattinen äänilähteen valinta sekä virran katkaisu ja käynnistys. Digitaalinen signaaliprosessointi (DSP) optimoi niin televisioäänen kuin ulkoisen äänilähteenkin. Model Cinemassa on neljä äänituloa: Analoginen RCA, analoginen 3,5mm, digitaalinen optinen sekä digitaalinen koaksiaalinen. Edistyksellistä Model Cinemassa on dbx-TV:n kehittämä `Total Volume` -algoritmi, joka automaattisesti tasaa äänenvoimakkuuden televisiokanavia vaihdettaessa sekä mainoskatkojen ajan. Ylimääräiset linjaliitännät varmistavat sen, että saat liitettyä kaikki tarvittavat äänilähteet Model Cinemaan.

Värivaihtoehdot: valkoinen tai musta

699 €

Geneva AeroSphère Small

AeroSphère on palasista koostuva Hi-Fi-järjestelmä, jota voi käyttää yksinään kai-uttimena Wi-Fi:n ja bluetoothin ansiosta, tai josta voi rakentaa kokonaisen moni-huone-järjestelmän. AeroSphère-järjestelmä voi sisältää yhden pääyksikön ja jopa 4 huonetta/kaiutinta tai kaiutinparia samassa verkossa. Vaihtoehdot ovat miltei loputtomat; käyttäjä voi nauttia musiikistaan samanaikaisesti koko talossa tai monta käyttäjää voi samanaikaisesti nauttia musiikistaan eri huoneissa. Koko järjestelmää hallinnoidaan yhdestä älypuhelinsovelluksesta.

Värivaihtoehdot: punainen tai musta

399 €

Geneva AeroSphère Large

AeroSphère on palasista koostuva Hi-Fi-järjestelmä, jota voi käyttää yksinään kai-uttimena Wi-Fi:n ja bluetoothin ansiosta, tai josta voi rakentaa kokonaisen moni-huone-järjestelmän. AeroSphère-järjestelmä voi sisältää yhden pääyksikön ja jopa 4 huonetta/kaiutinta tai kaiutinparia samassa verkossa. Vaihtoehdot ovat miltei loputtomat; käyttäjä voi nauttia musiikistaan samanaikaisesti koko talossa tai monta käyttäjää voi samanaikaisesti nauttia musiikistaan eri huoneissa. Koko järjestelmää hallinnoidaan yhdestä älypuhelinsovelluksesta.

Värivaihtoehdot: punainen tai musta

799 €

Geneva AeroSphère Base

Myös perinteisiä musiikinkuuntelijoita on ajateltu AeroSphèreä suunnitellessa. AeroSphère Base-yksiköllä nautit FM-radiosta, CD-levyistä sekä ylimääräiseen linjaliitäntään liitetystä muusta äänilähteestä. AeroSphère Base lähettää musiikin jopa neljään AeroSphère-kaiuttimeen eri puolilla kotia. Helposti sijoitettava Base-yksikkö luo automaattisesti yhteyden malliston muihin kaiuttimiin. Genevalle ominaista luksusta Base-yksikköön tuo kelkaton cd-koneisto, jonka lähestymistunnistimella varustettu anturi reagoi käden heilautukseen.

Värivaihtoehdot: hopea

499 €

Geneva Floor Stand M

Harjatuksi viimeistelty alumiininen lattiajalusta. Jalustan sisään voi kätkeä tarvittavat virta- , signaali- ja antennikaapelit.

139 €

Geneva Floor Stand L

Harjatuksi viimeistelty alumiininen lattiajalusta. Jalustan sisään voi kätkeä tarvittavat virta- , signaali- ja antennikaapelit.

199 €

Geneva Floor Stand XL

Harjatuksi viimeistelty alumiininen lattiajalusta. Jalustan sisään voi kätkeä tarvittavat virta- , signaali- ja antennikaapelit.

199 €

Geneva Floor Stand AeroSphère Small

Jalusta AeroSphère Small-kaiuttimelle.

189 €

Geneva Floor Stand AeroSphère Large

Jalusta AeroSphère Large-kaiuttimelle.

189 €


Musiikin tulisi toistua kuten artisti sen tarkoitti ja mikään ei saisi tulla musiikin tielle - kaikkeista vähiten musiikin kuunteluun käytetyt laitteet. Tästä syystä Marantzin filosofia on "musiikki ratkaisee".

www.marantz.com


Jo 40 vuoden ajan NADin traditiona on ollut valmistaa pelkistettyjä ja kohtuuhintaisia tuotteita. Tuotteita, joiden suorituskyky on alusta saakka saanut tunnustusta ja hyviä arviota käyttäjiltään. Hyvä maine on seurausta luovasta insinööritaidosta ja tarkkuudesta, jolla pienimmätkin yksityskohdat suunnitellaan ja valmistetaan. NAD-tuotteita suunnittelevat musiikin ja elokuvan ystävät, musiikin ja elokuvan ystäville.

nadelectronics.com

Bluetooth-soittimet

NAD VISO 1

NAD Viso 1 ei ole tavanomainen iPod-telakka. Sen erinomainen äänenlaatu erottaa sen joukosta. Ipodin kytkentä käy helposti telakkaan - ja langattomasti toisto onnistuu millä tahansa Bluetooth-laitteella!

NAD VISO 1 suositushinta 499€, nyt edulliseen tarjoushintaan mustana tai valkoisena.

TARJOUS
399 €
(sh. 499 €)


Yli viisikymmentä vuotta levysoittimia on valmistettu Pro-Ject:in tehtailla Litovel:ssä, Prahan läheisyydessä Tsekin tasavallassa. Tänä päivänä Pro-Ject Audio Systems on maailman johtava levysoitintoimittaja maailmassa, käsittäen lähes 40:tä eri mallia.

www.project-audio.com

Pro-ject RS-sarja suositushinnasto (PDF) >
Pro-ject RS-sarja kaapelihinnasto (PDF) >

Virittimet

Pro-Ject Tuner Box S

FM-radio, automaattihaku, 99 pikavalintaa, kaukosäädin. Väri: musta tai hopea.

169 €


Tivoli Audion tuotteet ovat kaikessa yksinkertaisuudessaan helppokäyttöisiä, ajattomia ja upeasti viimeisteltyjä - ja ennenkaikkea kruunattuna hienolla äänenlaadulla.

www.tadistribution.fi


Aukioloajat:

TI-PE 11-17
LA 10-14

Ota yhteyttä

Myymälä
02 - 633 3050

Pekka Ylitalo
pekka@audiopori.fi

Tuotteet

Kaiuttimet
Subwooferit
Stereovahvistimet
CD-soittimet
Levysoittimet
AV-vahvistimet
Blu-ray -soittimet
Radiot- ja virittimet
Kaapelit
Televisiot ja videotykit
DA-muuntimet
Verkkosoittimet
Kuulokkeet
Telineet ja tarvikkeet
CD- ja LP-levyt

Löydät meidäy myös Facebookista

Tuotemerkkikohtaiset hinnastot

AE
AMR
Amphion
Arcam
Art Vinyl
ASR
Atacama
Audiolab
Audiovector
Aurelia
Bauer Audio
Benz Micro
Beyerdynamic
Blue Horizon
Bluesound
Bowers & Wilkins
Burson Audio
Cambridge Audio
Chord
Denon
Epos
Forvoice
Furutech
Genelec
Geneva Labs
Grado
Harrin Kaiutin
Hifiman
iFi
InFocus
KKV
Magnepan
Marantz
McIntosh
Musical Fidelity
NAD
NorStone
NuForce
Okki Nokki
Optoma
Ortofon
Panasonic
Pebble Audio
Pro-Ject
Rega
Sennheiser
SME
Sonos
Soundcare
SoundProof
SpinX
STAX
Stockfish
Supra Cables
System Audio
TelluriumQ
TK Cable
Tivoli Audio
Transfiguration
Trigon
Velodyne
Voxativ
Wharfedale

Audio Pori Oy - Varvinkatu 15 - 28100 PORI - 02 633 3050 - pekka@audiopori.fi
Avoinna: TI-PE 11-17, LA 10-14

AudioPori 2015