Tuotteet - DA-muuntimet

AMR | Arcam | Audiolab | Cambridge Audio | iFi | Marantz | Musical Fidelity | NAD | NuForce | Pebble Audio | Pro-Ject

Etkö löydä haluamaasi tuotetta tai haluat tarjouksen tuotteesta?

Ota rohkeasti yhteyttä! Kaikkia tuotteitamme ei välttämättä löydy sivuilta - kannattaa kysyä vaikka et tuotetta hinnastosta löytäisikään. Emme takaa hintojen oikeellisuutta - varmistuaksesi hinnasta kannattaa ottaa yhteys liikkeeseen.

pekka@audiopori.fi
eero@audiopori.fi
02 - 633 3050

Toimitamme tavaraa kaikkialle Suomeen Postin ja Matkahuollon välityksellä. Sopiaksesi toimitusehdoista- ja kuluista ota yhteys liikkeeseen.Brittivalmistaja AMR (Abbingdon Music Research) valmistaa musiikinystävien iloksi CD-soittimia ja vahvistimia, jotka tarjoavat musiikkia palvelevaa, analogisuuteen tähtäävää ääntä. Laitteiden suunnittelussa on pyritty kauas pois vitsaukseksi asti esiintyvästä kliinisestä ja elottomasta äänestä, joka aiheuttaa kuunteluväsymystä estäen musiikista nauttimisen.

www.amr-audio.co.uk

Hinnasto ja lisää tietoa >


Arcam suunnittelee ja valmistaa korkealaatuisia hifilaitteita ihmisille, jotka haluavat yksinkertaisen ja toimivan laitteiston sekä musiikin kuunteluun että kotiteatterikäyttöön. Arcamin laitteet edustavat viimeisintä teknologiaa yhdistettynä ajattomaan, tyylikkääseen designiin. Tuotteet ovat voittaneet lukemattomia testejä ja saaneet kymmeniä Best Buy ja Product of the Year-mainintoja. Alan lehdet ympäri maailman ylistävät Arcamin tuotteiden äänenlaatua sekä toimivuutta.

www.arcam.co.uk

DA-muuntimet

Arcam miniBLINK

Bluetooth D/A-muunnin aptX technology, analoginen ulostulo, paketissa 3,5mm-rca-ja 3,5-3,5mm plugikaapelit sekä virtalähde.

Saatavana mustana

139 €

Arcam rBLINK

Bluetooth D/A-muunnin aptX technology, coax ja analoginen ulostulo, sisältää virtalähteen.

Saatavana mustana

229 €

Arcam irDAC II

D/A-muunnin, ESS Sabre DAC, DSD 128 support, bluetooth (aptX),6 sisäänmenoa (USB asynchronus technology), kuulokeliitin, kaukosäädin.

Saatavana mustana

529 €

Arcam D33

Audiophile D/A-muunnin , 7 digitaalista sisäänmenoa mukaan lukien 2x USB ja AES-EBU. RS232 control, balansoitu ulostulo

Saatavana mustana

2 750 €


Audiolabissa yhdistyy moderni suunnittelu ja yksinkertainen, toimiva ulkomuoto. Digitaaliajan ehdoilla suunnitellut laitteet ovat kuitenkin ominaisuuksiltaan erittäin monipuolisia ja palvelevat käyttäjäänsä varmasti myös pitkälle tulevaisuuteen.

www.audiolab.co.uk

DA-muuntimet

Audiolab M-DAC

Huippuluokan DA-muunnin, soveltuu myös etuvahvistimeksi ja kuulokevahvistimeksi / Kaksi optista sisäänmenoa, kaksi koaksaalisisäänmenoa ja asynkroninen USB-sisäänmeno / ESS Sabre 32 9018 D/A-muunnin / RCA- ja XLR-lähdöt / Äänenvoimakkuudensäätö ja kaukosäädin / Väri musta tai hopea.

950 €


Englantilainen Cambridge Audio on jo neljän vuosikymmenen ajan tehnyt mahdottomasta mahdollisen: kerta toisensa jälkeen erinomainen hinta-laatusuhde ja korkeatasoinen ääni yllättää myös alan lehdistön - tuloksena loppumaton lista testimenestyksiä.

www.cambridgeaudio.com

DA-muuntimet

Cambridge Audio BT-100

Bluetooth-moduuli.

BT-100 lisää langattoman Bluetooth-toiston DacMagic Plus DA-muuntimeen ja sopii myös Cambridge Audion NP30 ja Stream Magic 6 musiikkistriimereiden kanssa käytettäväksi! Tukee myös huippulaatuista apt-X tiedonsiirtoa. Liitä matkapuhelin, tietokone, mobiilisoittimet ja muut Bluetoothia tukevat äänilähteet tämän avulla - ja täysin langattomasti!

99 €

Cambridge Audio DacMagic XS

USB-DAC kuulokevahvistin.

DacMagic XS USB DAC tarjoaa nopean parannuskeinon tietokoneen äänentoistolle. Liität sen käden käänteessä USB-porttiin ja pääset hetkessä nauttimaan mielimusiikistasi ja suosikkielokuvistasi kaikkine yksityiskohtineen aidosti ja elävästi. Hyödynnä kuulokkeidesi potentiaali kokonaisuudessaan ja nauti ansaitusti.

Saatavana mustana ja hopeisena.

149 €

Cambridge Audio DacMagic100

DA-muunnin.

DacMagic100 noudattaa huikeaa menestystä niittäneen DacMagicin perinteitä, mutta tuo mukanaan lisäksi asynkronisen usb-liitännän, joka pystyy jopa 24bit/192kHz tarkkuuteen! Kaikki tämä tulee lisäksi erittäin kompaktissa koossa. DacMagic 100 on oivallinen kumppani Cambridge Audion iD100 huippuluokan iPod-telakalle ja ne sopivatkin pinottavaksi päällekkäin. DacMagic 100:n USB-liitäntä on asynkroninen, eli saat puhtaimman tiedonsiirron ohittaen näin tietokoneen virheitä ja jitteriä vilisevän audioprosessoinnin kokonaan. Lopputuloksena ääni on kristallinkirkas ja luonnollinen. Sisääntuloja on USB-liitännän lisäksi 1x optinen ja 2x koaksiaalinen, joten saat kaikista digitaalilähteistäsi parempaa ääntä.

Saatavana mustana ja hopeisena.

TARJOUS
199 €

Cambridge Audio DacMagic Plus

DAC/esi-kuulokevahvistin.

Legendaarisen DacMagicin isoveli on nyt täällä! Plus-malli on kuin adrenaliilla pumpattu DacMagic potenssiin 100! Laadukas esivahvistin samoissa kuorissa (ohjaa RCA ja XLR ulostuloja) - liitä suoraan aktiivikaiuttimet tai päätevahvistin! Integroituna erittäin korkealaatuinen kuulokevahvistin! 24/96 USB-tuki ilman ajureita. 24/192 USB-tuki erillisellä tietokoneelle asennettavalla (ilmaisella) ajurilla. Langaton toisto onnistuu lisävarusteena myytävällä BT-100 Bluetooth-vastaanottimella, joka yksinkertaisesti liitetään DacMagic Plussan takapaneeliin. Mieti - kaikki Bluetooth yhteensopivat laitteesi langattomasti huippuluokan DA-muunnoksella! Loppuun asti mietitty kokonaisuus sisältää kaikki tarpeelliset liitännät ja valinnaisilla digitaalifilttereillä toteutat hieman erilaiset äänelliset preferenssit. Tietokone, nettiradiot, spotify, podcastit ja MP3-tiedostot. Kaikki nämä ja vielä enemmän mahtavalla äänenlaadulla! Huippusuosittu DacMagic on niittänyt mainetta suomalaisessa sekä kansainvälisessä lehdistössä saaden ylistäviä arvosteluita ja testivoittoja.

Saatavana mustana ja hopeisena.

TARJOUS
399 €

Cambridge Audio Azur 851D

DAC/esi-kuulokevahvistin.

Azur 851D on suunniteltu ja toteutettu alusta saakka Cambridge Audion parhaaksi DA-muuntimeksi. Lopputulos on erityisen vaikuttava huomioiden Cambridge Audion jo huipputasokkaat suoritukset edullisemmissa DacMagic ja Stream Magic 6 laitteissa. Azur 851D on tehty musiikin ystävälle, joka haluaa päästä lähimmäs alkuperäistä esitystä kaikkia digitaalisia äänilähteitä käytettäessä. Erittäin laaja liitettävyys: 3x optinen, 2x koaksiaalinen, BNC, XLR AES/EBU, asynkroninen USB ja hämmästyttävän hyvän äänenlaadun mobiililaitteilta tarjoava langaton aptX Bluetooth yhteys. Kaikki signaalit 24bit 192kHz asti ylinäytteistetään 24bit 384kHz tasolle hyödyntäen toisen sukupolven ATF logaritmia, jolla saavutetaan mm. virheetön mikrodetaljien toisto. Järeä 32 bittinen DSP mahdollistaa häviöttömän äänenvoimakkuussäädön, joten 851D sopii suoraan ohjaamaan aktiiviikaiuttimia tai päätevahvistinta. Azur 851D on DA-muuntimien kehityksen aallonharjalla. Kuulokekuuntelijaa hemmotellaan korkealaatuisella A-luokan vahvistuksella, joka ajaa kivuttomasti myös vaativia 600 Ohmin high-end kuulokkeita. Monipuolinen laite on helposti käytettävissä ergonomisella Navigator -kaukosäätimellä.

Saatavana mustana ja hopeisena.

1 399 €


iFi tarjoa high end-luokan ratkaisuja kohtuuhintaluokissa.

ifi-audio.com

DA-muuntimet

iFi iDAC2 Micro

DSD256/PCM384, BurrBrown-siru, Class A, USB-DAC, kuulokevahvistin.

399 €

iFi iDSD Micro

Octa-Speed 512/PCM 768/2xDXD DAC + 4w kuulokevahvistin.

589 €

iFi iLINK Micro

USB-> SPDIF konvertteri, Asynchronous HD 24/192, JET.

299 €

iFi iDSD Nano

Maailman pienein DSD(256)/PCM(386)/DXD akkuvirralla toimiva DAC.

239 €

iFi iTUBE Micro

Class A Tube bufferi/etuvahvistin, Digital Antidote Plus.

379 €


Musiikin tulisi toistua kuten artisti sen tarkoitti ja mikään ei saisi tulla musiikin tielle - kaikkeista vähiten musiikin kuunteluun käytetyt laitteet. Tästä syystä Marantzin filosofia on "musiikki ratkaisee".

www.marantz.com

DA-muuntimet

Marantz HD-DAC1

HD-DAC on uusi erittäin laadukas kuuloke-esivahvistn Maranzilta, joka pitää sisällään lippulaivatason (Premium 11) komponentit. Marantz HD-DAC tarjoilee erittäin tarkkaa, tasapainoista ja neutraalia ääntä sekä erittäin tyylikkään designin ja korkealaatuisen viimeistelyn. HD-DAC1 on erittäin tehokas kuulokevahvistin ja se kykenee ajamaan myös 600Ohm audiofiilikuulokkeita! Voit myös käyttää HD-DAC1:stä esivahvistimena aktiivikaiuttimillesi.

Väri musta tai hopea

799 €


Brittiläisen Musical Fidelityn mallisto on laaja - kaikkea DA-muuntimista, kuulokevahvistimista ja CD-soittimista aina huippujäreisiin päätevahvistiin.

www.musicalfidelity.com

DA-muuntimet

Musical Fidelity MX DAC

D/A muunnin, 5 sisäänmenoa, DSD, myös balansoidut ulostulot.

990 €


Jo 40 vuoden ajan NADin traditiona on ollut valmistaa pelkistettyjä ja kohtuuhintaisia tuotteita. Tuotteita, joiden suorituskyky on alusta saakka saanut tunnustusta ja hyviä arviota käyttäjiltään. Hyvä maine on seurausta luovasta insinööritaidosta ja tarkkuudesta, jolla pienimmätkin yksityskohdat suunnitellaan ja valmistetaan. NAD-tuotteita suunnittelevat musiikin ja elokuvan ystävät, musiikin ja elokuvan ystäville.

nadelectronics.com

DA-muuntimet

NAD D1050

USB, 2x optinen ja 2x koaksaalisisäänmeno, RCA ja XLR-lähdöt.

Väri musta

549 €

NAD DAC1

Langaton 24/192 kHz USB DAC, 48kHz/16 Bit sample rate, digital out, 40m kantomatka, 2.4Ghz RF.

Väri musta

149 €

NAD DAC2

Langaton HD 24/96 tason USB DAC, digital out, 40 m kantomatka, 2.4Ghz RF.

Väri musta

279 €


Pieniä, laadukkaita laitteita tämänpäivän tarpeisiin.

www.nuforce.com

DA-muuntimet

NuForce uDAC-2

USB-DAC, 24bit/192kHz äänipiiri / RCA-lähtö, Coaxial lähtö / äänenvoimakkuussäädin, 3,5mm kuulokeliitäntä

Väri: musta, hopea tai punainen.

129 €

NuForce Icon HDP

Korkealaatuinen etuvahvistin sekä kuulokevahvistin / referenssitason DA-muuntimet / DA-muunnin 24bit/192kHz ja USB-DAC 24bit/96kHz / 3,5mm optinen, coaxial, RCA-input / RCA-lähtö, linjalähtö

Väri: musta.

449 €

NuForce Cube

Kannettava akkukäyttöinen kaiutin / Akun kesto 8h / Sisääntulot: USB- tietokone, 3,5mm plugi / USB-DAC tietokonetta varten / Kuulokelähtö laadukkaalla kuulokevahvistimella / Voidaan käyttää kuulokevahvistimena tietokoneen kanssa

Väri: musta, hopea, punainen tai sininen

99 €


Pebble Audio on erikoistunut laadukkaisiin, tyylikkäisiin ja helppokäyttöisiin langattomiin audiotuotteisiin. Tuotteiden avulla voit korvata audiokaapelit, mikä mahdollistaa tehokkaan tilasuunnittelun.

www.pebbleaudio.com

DA-muuntimet ja langaton äänensiirto

Pebble Audio RCA2RCA

RCA2RCA-tuotekokoonpano koostuu RCA-lähettimestä ja RCA-vastaanottimesta. Näiden avulla voidaan korvata standardi RCA-stereokaapeli langattomalla yhteydellä. Audiosignaali siirtyy lähettimestä vastaanottimeen häviöttömästi. Sekä RCA-lähettimessä että -vastaanottimessa on ulkoinen antenni, joka takaa erinomaisen suorituskyvyn. Lisäksi koteloihin on sijoitettu sisäinen magneetti, jonka avulla ne voidaan kiinnittää ferromagneettisiin pintoihin. Tarvittaessa RCA-lähetin voidaan ohjata päälle ja pois päältä +12V trigger-signaalin avulla. Myös RCA-vastaanotin voi ohjata +12V trigger-signaalin kanssa yhteensopivaa laitetta päälle ja pois päältä.

Tuotekokoonpanoa voidaan täydentää jälkeenpäin RCA-lisävastaanottimella, joka kytketään yhteen RCA-lähettimen kanssa.

Pebble Audio RCA2RCA esite (PDF)

299 €

Pebble Audio USB2RCA

USB2RCA-tuotekokoonpano koostuu USB-lähettimestä ja RCA-vastaanottimesta. Näiden avulla voidaan korvata audiokaapeli tietokoneen ja audiojärjestelmän välillä langattomalla yhteydellä. Audiosignaali siirtyy lähettimestä vastaanottimeen häviöttömästi. USB-lähetin voidaan kytkeä tietokoneeseen, jossa on Windows, Linux tai Apple käyttöjärjestelmä. Lähetin ottaa tarvitsemansa käyttövirran USB-liitännän kautta. Sekä USB-lähettimessä että RCA -vastaanottimessa on ulkoinen antenni, joka takaa erinomaisen suorituskyvyn. Lisäksi koteloihin on sijoitettu sisäinen magneetti, jonka avulla ne voidaan kiinnittää ferromagneettisiin pintoihin. Tarvittaessa RCA-vastaanotin voi ohjata +12V trigger-signaalin kanssa yhteensopivaa laitetta päälle ja pois päältä.

Tuotekokoonpanoa voidaan täydentää jälkeenpäin RCA-lisävastaanottimella, joka kytketään yhteen RCA-lähettimen kanssa.

Pebble Audio USB2RCA esite (PDF)

219 €

Pebble Audio RCA-vastaanotin

RCA-lisävastaanotin voidaan kytkeä yhteen minkä tahansa Pebble Audio RCA- tai USB-lähettimen kanssa. Kun yhteys lähettimen ja lisävastaanottimen välille on muodostettu, lisävastaanotin toimii vastaavalla tavalla kuin alkuperäisessä RCA2RCA tai USB2RCA tuotekokoonpanossa hankittu vastaanotin. RCA-lähettimessä on ulkoinen antenni, joka takaa erinomaisen suorituskyvyn. Lisäksi koteloon on sijoitettu sisäinen magneetti, jonka avulla se voidaan kiinnittää ferromagneettisiin pintoihin. Tarvittaessa RCA-vastaanotin voi ohjata +12V trigger-signaalin kanssa yhteensopivaa laitetta päälle ja pois päältä.

169 €


Yli viisikymmentä vuotta levysoittimia on valmistettu Pro-Ject:in tehtailla Litovel:ssä, Prahan läheisyydessä Tsekin tasavallassa. Tänä päivänä Pro-Ject Audio Systems on maailman johtava levysoitintoimittaja maailmassa, käsittäen lähes 40:tä eri mallia.

www.project-audio.com

Pro-ject RS-sarja suositushinnasto (PDF) >
Pro-ject RS-sarja kaapelihinnasto (PDF) >

DA-muuntimet, telakat ja Bluetooth-sovittimet

Pro-Ject DAC Box E

D/A-­-muunnin parantamaan esim TV:n ääntä, optinen tai coax tulo, 24 Bit/192kHz.

Väri: musta tai valkoinen.

99 €

Pro-Ject DAC Box S USB

DA-muunnin, coax-, optinen- ja mini USB-sisääntulot, 24Bit/96kHz

Väri: musta tai hopea

189 €

Pro-Ject DAC Box S FL

DA-muunnin, 16Bit linear, "analog sound", optinen- ja coax-sisäänmenot

Väri: musta tai hopea

219 €

Pro-Ject USB Box S

DA-muunnin USB-liitännällä tietokonekäyttöön

Väri: musta tai hopea

105 €

Pro-Ject USB Box S+

DA-muunnin USB-liitännällä tietokonekäyttöön. 32bit/384 kHz BurrBrown DAC, XMOS.

Väri: musta tai hopea

219 €

Pro-Ject Media Box S

SD-muistikortilta ja USB-tikulta ääntä laadukkaasti ilman tietokonetta, 1" LCD-näyttö, 24/96 DAC

Väri: musta tai hopea

299 €

Pro-Ject DAC Box DS

HighEnd DAC, DSD, 1796 BurrBrown, 24/192 Async USB/ Coax/optinen-tulot.

Väri: musta tai hopea

425 €

Pro-Ject DAC Box RS

Class-­-A tube balanced DA-­-muunnin, 32/384 kHz, DSD, XMOS, 9 tuloa.

Väri: musta tai hopea

899 €

Pro-Ject Dock Box S Fi

iPod/Pad telakka, kauko-ohjain, Apple sertifikaatti

Väri: musta tai hopea

169 €

Pro-Ject Dock Box S Digital

High end iPod/Pad telakka, 24Bit/192 DAC, digital out (coax)

Väri: musta tai hopea

229 €

Pro-Ject Bluetooth Box E

Bluetooth vastaanotin, AptX, optinen dig. out, 8 laitemuistia, nopea paritus.

Väri: musta tai valkoinen

89 €

Pro-Ject Bluetooth Box S

Bluetooth vastaanotin, AptX, optinen dig. out, 8 laitemuistia, nopea paritus.

Väri: musta tai valkoinen

159 €


Aukioloajat:

TI-PE 11-17
LA 10-14

Ota yhteyttä

Myymälä
02 - 633 3050

Pekka Ylitalo
pekka@audiopori.fi

Tuotteet

Kaiuttimet
Subwooferit
Stereovahvistimet
CD-soittimet
Levysoittimet
AV-vahvistimet
Blu-ray -soittimet
Radiot- ja virittimet
Kaapelit
Televisiot ja videotykit
DA-muuntimet
Verkkosoittimet
Kuulokkeet
Telineet ja tarvikkeet
CD- ja LP-levyt

Löydät meidäy myös Facebookista

Tuotemerkkikohtaiset hinnastot

AE
AMR
Amphion
Arcam
Art Vinyl
ASR
Atacama
Audiolab
Audiovector
Aurelia
Bauer Audio
Benz Micro
Beyerdynamic
Blue Horizon
Bluesound
Bowers & Wilkins
Burson Audio
Cambridge Audio
Chord
Denon
Epos
Forvoice
Furutech
Genelec
Geneva Labs
Grado
Harrin Kaiutin
Hifiman
iFi
InFocus
KKV
Magnepan
Marantz
McIntosh
Musical Fidelity
NAD
NorStone
NuForce
Okki Nokki
Optoma
Ortofon
Panasonic
Pebble Audio
Pro-Ject
Rega
Sennheiser
SME
Sonos
Soundcare
SoundProof
SpinX
STAX
Stockfish
Supra Cables
System Audio
TelluriumQ
TK Cable
Tivoli Audio
Transfiguration
Trigon
Velodyne
Voxativ
Wharfedale

Audio Pori Oy - Varvinkatu 15 - 28100 PORI - 02 633 3050 - pekka@audiopori.fi
Avoinna: TI-PE 11-17, LA 10-14

AudioPori 2015