Tuotteet - CD-soittimet

AMR | Arcam | Audiolab | Cambridge Audio | Denon | Marantz | McIntosh |Musical Fidelity | NAD | Pro-Ject | Trigon

Etkö löydä haluamaasi tuotetta tai haluat tarjouksen tuotteesta?

Ota rohkeasti yhteyttä! Kaikkia tuotteitamme ei välttämättä löydy sivuilta - kannattaa kysyä vaikka et tuotetta hinnastosta löytäisikään. Emme takaa hintojen oikeellisuutta - varmistuaksesi hinnasta kannattaa ottaa yhteys liikkeeseen.

pekka@audiopori.fi
eero@audiopori.fi
02 - 633 3050

Toimitamme tavaraa kaikkialle Suomeen Postin ja Matkahuollon välityksellä. Sopiaksesi toimitusehdoista- ja kuluista ota yhteys liikkeeseen.Brittivalmistaja AMR (Abbingdon Music Research) valmistaa musiikinystävien iloksi CD-soittimia ja vahvistimia, jotka tarjoavat musiikkia palvelevaa, analogisuuteen tähtäävää ääntä. Laitteiden suunnittelussa on pyritty kauas pois vitsaukseksi asti esiintyvästä kliinisestä ja elottomasta äänestä, joka aiheuttaa kuunteluväsymystä estäen musiikista nauttimisen.

www.amr-audio.co.uk

Hinnasto ja lisää tietoa >


Arcam suunnittelee ja valmistaa korkealaatuisia hifilaitteita ihmisille, jotka haluavat yksinkertaisen ja toimivan laitteiston sekä musiikin kuunteluun että kotiteatterikäyttöön. Arcamin laitteet edustavat viimeisintä teknologiaa yhdistettynä ajattomaan, tyylikkääseen designiin. Tuotteet ovat voittaneet lukemattomia testejä ja saaneet kymmeniä Best Buy ja Product of the Year-mainintoja. Alan lehdet ympäri maailman ylistävät Arcamin tuotteiden äänenlaatua sekä toimivuutta.

www.arcam.co.uk

CD-soittimet

Arcam CDS27

Aivan uusi Arcam cd-soitin CDS27 jatkaa edeltäjiensä hyvässä maineessa ja antaa nyt mahdollisuuden kuunnella SACD-levyjä edullisemmin kuin koskaan ennen Arcam soittimilla on ollut mahdollista. Uutuutena on myös laitteen takaa löytyvät balansoidut liitännät (XLR).

Soittimessa on myös UPnP-verkkosoittomahdollisuus, soitin löytää siis kotiverkossa olevat musiikkitiedostot, mutta operoiminen edellyttää erillistä näyttöä.

899 €


Audiolabissa yhdistyy moderni suunnittelu ja yksinkertainen, toimiva ulkomuoto. Digitaaliajan ehdoilla suunnitellut laitteet ovat kuitenkin ominaisuuksiltaan erittäin monipuolisia ja palvelevat käyttäjäänsä varmasti myös pitkälle tulevaisuuteen.

www.audiolab.co.uk

CD-soittimet

Audiolab 8200CD V12E

CD-soitin ja DA-muunnin / OLED-näyttö / kaukösäädin / RCA- ja XLR-lähdöt / USB, 2x Coaxial ja 2x Optinen digitaalisisäänmeno / 4 erilaista digitaalifiltteriä / väri musta tai hopea

1 099 €

Audiolab 8200CDQ V12E

CD-soitin, etuvahvistin ja DA-muunnin - kaikki samoissa kuorissa / OLED näyttö / kaukösäädin / RCA- ja XLR-lähdöt / USB, 2x Coaxial ja 2x Optinen digitaalisisäänmeno / 3 analogista sisäänmenoa / väri musta tai hopea

1 450 €


Englantilainen Cambridge Audio on jo neljän vuosikymmenen ajan tehnyt mahdottomasta mahdollisen: kerta toisensa jälkeen erinomainen hinta-laatusuhde ja korkeatasoinen ääni yllättää myös alan lehdistön - tuloksena loppumaton lista testimenestyksiä.

www.cambridgeaudio.com

CD-soittimet

Cambridge Audio Topaz CD5

CD-soitin

Topaz-sarja asettaa uudet standardit edulliselle hifille. Laatuosista tehty mallisto soi hämmästyttävän puhtaasti ja vakaasti. Ääni palvelee monipuolista musiikkimakua. Käyttö on helppoa selkeän etupaneelin ja kaukosäätimen ansiosta.

Mitat (k x l x s) 80 x 430 x 310mm. Saatavana mustana.

199 €

Cambridge Audio Topaz CD10

CD-soitin

Topaz-sarja asettaa uudet standardit edulliselle hifille. Laatuosista tehty mallisto soi hämmästyttävän puhtaasti ja vakaasti. Ääni palvelee monipuolista musiikkimakua. Käyttö on helppoa selkeän etupaneelin ja kaukosäätimen ansiosta.

Mitat (k x l x s) 80 x 430 x 310mm. Saatavana mustana.

299 €

Cambridge Audio CXC

CD-pyöritin

Uusi CXC lienee älykkäin julkistus CD-levyjen ystävälle sitten CD-soittimen julkistuksen. Monet vahvistimet, kuten Cambridge Audion uudet CXA-mallit, sisältävät jo laadukkaat DA-muuntimet ja digitaalisen äänen sisääntulot, joten CXC:n hinta on optimoitu juuri tärkeimpien komponenttien osalta. Analogiliitännät on jätetty pois ja keskitytty huippulaadukkaaseen digitaalisignaaliin koaksiaali RCA- ja optisen ulostulon muodossa. CXC:n mekanismi on vain ja ainoastaan CD-levyjen lukemiseen tarkoitettu. luotettanva ja hiljainen 1-nopeuksinen asema. Cambridge Audion laadukkaalla S3 servo-ohjauksella, puhtaalla toroidimuuntajan virransyötöllä ja tarkoin suunnitellulla digitaalipiiristöllä saadaan aikaan mahdollisimman autenttinen, oikea-aikainen ja ja luonnollinen digitaalisignaali vahvistimelle syötettäväksi. Lopputuloksena saat puhdasta musiikkia korvillesi!

Mitat (k x l x s) 80 x 430 x 305mm. Saatavana mustana ja hopeisena.

529 €

Cambridge Audio Azur 851C

DAC/CD/esivahvistin

Uusi Cambridge Audio 851C on ällistyttävän kompleksinen luomus, jolle sellaisena on annettu yksinkertainen tehtävä: saada digitaaliset musiikkitallenteesi kuulostamaan yleviltä. Se on samaan aikaan highend CD-soitin, ainutlaatuinen DAC sekä digitaalinen esivahvistin yhdessä paketissa. 851C on suunniteltu toimimaan digitaalisen musiikkijärjestelmäsi sydämessä mahdollistaen uskomattoman monipuoliset toiminnot ja suorituskyvyn.

Mitat (k x l x s) 115 x 430 x 360mm. Saatavana mustana ja hopeisena.

1 599 €


Äänen ja kuvan toisto ei ole Denonille vain bisnestä. Tarkoituksena on tuoda iloa ihmisten elämään puhtaan kuvan ja äänen kautta - siitä Denonissa on kysymys.

www.denon.fi

CD-soittimet

Denon DCD-520AE

Denon DCD-520AE CD-soitin. Jotta alkuperäinen äänite voitaisiin toistaa uskollisesti, DCD-520AE soittimessa on käytetty Denonin ääniteknologiaa jota on kehitetty ja jalostettu vuosikausia. Saavuttaakseen äänenlaadun joka on parempi kuin muissa saman luokan laitteissa, Denonin insinöörit ovat valinneet komponentit silmälläpitäen hyvää äänenlaatua. Myös soittimen korkeatarkkuuksinen 32-bittinen ja 192 kHz:n D/A-muunnin on käynyt läpi tiukan seulan, jotta ääni voidaan toistaa tarkasti sisältäen kaikki pienetkin yksityiskohdat musiikista.

Väri musta tai hopea

TARJOUS
199 €
(sh. 249 €)

Denon DCD-720AE

Denon DCD-720AE CD-soitin. Uusia ominaisuuksia: Korkeatarkkuuksinen 32-bit 192kHz D/A-muunnin / Entisestään parannettu äänenlaatu / Uudestaan suunniteltu kaukosäädin / Korkealaatuinen ääni: Vibration-resistant design with Direct Mechanical Ground Construction / Alkuperäinen DENON mekanismi / Tarkasti suunniteltu rakenne jotta ääninsignaali pysyisi mahdollisimman puhtaana / Lyhyet signaalivedot laitteen sisällä / Erityisesti valikoidut komponentit hyvää äänenlaatua varten / Pure Direct-asetus mahdollisimman alkuperäistä ääntä varten / Hyödyllisiä ominaisuuksia: USB-portti iPodia tai USB-massamuistia varten / Folder Mode -toiminto, toistaa tiedostot vain tietyistä kansioista (toimii levyjen kanssa joissa MP3/WMA-tiedostoja) / Alumiininen etupaneeli, sointuu yhteen muiden saman luokan laitteiden kanssa / Ulkonäkö vastaa uutta PMA-720AE vahvistinta sekä DNP-720AE verkkosoitinta

Väri musta tai hopea

TARJOUS
299 €
(sh. 349 €)


Musiikin tulisi toistua kuten artisti sen tarkoitti ja mikään ei saisi tulla musiikin tielle - kaikkeista vähiten musiikin kuunteluun käytetyt laitteet. Tästä syystä Marantzin filosofia on "musiikki ratkaisee".

www.marantz.com

CD-soittimet

Marantz CD5005

Uudessa CD5005:ssä on kaikki, mitä edeltäjässäänkin CD5004:ssä. Siinä on Marantzin oma HDAM-SA2 päivitettynä tämän vuoden DAC CS4398:lla ja uudella CD-mekanismilla – molemmat kuuluvat isoveljänsä CD6005:n toimintoihin. Ja kuten voi odottaakin, siinä toimivat CD-, CD-R- ja CD-RW-levyt sekä MP3- ja WMA-tiedostot. Laitteessa on siihen suunnitellut äänensäätökomponentit ja erityisen luotettava CD-mekanismi. Audio EX(clusive) -moodi parantaa äänenlaatua sulkemalla käyttämättömät toiminnot kuten digitaalisen ulostulon ja sävelkorkeuskontrollin. Hienosti suunniteltu kuulokeliitäntä ja helppolukuinen näyttö viimeistelevät tämän loistavan soittimen.

Väri musta tai hopea

389 €

Marantz CD6006

CD6006 on luonnollinen kumppani PM6006 vahvistimen pariksi. Kestävä koneisto ja kokemuksella toteutetut sisukset luovat hinta-laatusuhteeltaan erittäin loistavan tuotteen, joka pyörittää lempilevyjä vuosia.

Väri musta tai hopea

499 €


McIntosh on yksi maailman suurimmista elävistä äänentoistoalan legendoista. Jo kuudenkymmenen vuoden ajan McIntoshin päämääränä on ollut valmistaa yksinomaan maailman hienoimpia äänentoistolaitteita. Kaikki McIntoshin tuotteet valmistetaan kaikkien näiden vuosikymmentenkin jälkeen edelleen käsityönä omassa tuotantolaitoksessa, Binghamtonissa, New Yorkin osavaltiossa, Yhdysvalloissa.

www.mcintoshlabs.com

Äänilähteet

McIntosh MCD301

CD-soitin.

Esite (PDF)

7 400 €

McIntosh MCD550

CD-soitin.

Esite (PDF)

9 800 €

McIntosh MCD1100

CD-soitin.

Esite (PDF)

15 600 €

McIntosh MR87

Viritin.

Esite (PDF)

7 800 €

McIntosh MT5

Levysoitin.

Esite (PDF)

11 000 €

McIntosh MT10

Levysoitin.

Esite (PDF)

17 200 €

McIntosh MVP891

Blu-ray -soitin.

Esite (PDF)

8 600 €


Brittiläisen Musical Fidelityn mallisto on laaja - kaikkea DA-muuntimista, kuulokevahvistimista ja CD-soittimista aina huippujäreisiin päätevahvistiin.

www.musicalfidelity.com

CD-soittimet

Musical Fidelity M3sCD

CD-soitin / DA-muunnin, 3 digitaalista sisäänmenoa. Saatavana mustana ja hopeisena.

1 490 €

Musical Fidelity M6sCD

CD-soitin / DAC 32 bit 192k, 3 digitaalista sisäänmenoa, asynkroninen USB. Saatavana mustana ja hopeisena.

2 990 €


Jo 40 vuoden ajan NADin traditiona on ollut valmistaa pelkistettyjä ja kohtuuhintaisia tuotteita. Tuotteita, joiden suorituskyky on alusta saakka saanut tunnustusta ja hyviä arviota käyttäjiltään. Hyvä maine on seurausta luovasta insinööritaidosta ja tarkkuudesta, jolla pienimmätkin yksityskohdat suunnitellaan ja valmistetaan. NAD-tuotteita suunnittelevat musiikin ja elokuvan ystävät, musiikin ja elokuvan ystäville.

nadelectronics.com

CD-soittimet

NAD C516BEE

NAD C516BEE CD-soitin on lyömätön hintaluokassaan. Coax- ja Optical digitaalilähdöt, myös MP3/WMA-toisto, testisuosikki/Best Buy.

Väri musta tai titaani

359 €

NAD C546BEE

NAD C546BEE on High End -tason CD-soitin järkevään hintaluokkaan. 24Bit Burr-Brown DA-muunnin.

Väri musta tai titaani

649 €


Yli viisikymmentä vuotta levysoittimia on valmistettu Pro-Ject:in tehtailla Litovel:ssä, Prahan läheisyydessä Tsekin tasavallassa. Tänä päivänä Pro-Ject Audio Systems on maailman johtava levysoitintoimittaja maailmassa, käsittäen lähes 40:tä eri mallia.

www.project-audio.com

Pro-ject RS-sarja suositushinnasto (PDF) >
Pro-ject RS-sarja kaapelihinnasto (PDF) >

CD-soittimet

Pro-Ject MaiA CD

CD-­-soitin, Texas 24Bit/96kHz DAC, digital out(optinen), kaukosäädin.

Väri: musta tai hopea

399 €

Pro-Ject CD Box S

Pienikokoinen CD-soitin, Texas 24 Bit/96kHz DAC, Digital Out (Coax), kaukosäädin.

Väri: musta tai hopea

359 €

Pro-Ject CD Box DS

Pienikokoinen CD-soitin, Burr Brown 24 Bit/192kHz DAC, Digital Out (Coax), kaukosäädin.

Väri: musta tai hopea

509 €

Pro-Ject CD Box RS

Referenssitason CD-pyöritin, Blue Tiger CD-­-100 servo, i2S interface/separate clock. Sopii yhteen Pro-ject DAC Box RS ja Pro-ject Pre Box RS Digital kanssa. Kaukosäädin.

Väri: musta tai hopea

999 €


Trigonin tarjoaa hyvän valikoiman laadukasta elektroniikkaa. Äänellisesti Trigon-laitteet ovat eloisia ja niiden soundissa on rytmiä ja potkua. Made in Germany.

www.trigon-audio.de

CD-soittimet

Trigon Prince

CD-soitin

TRIGON PRINCE – äänenlaadun ehdoilla. Princen elegantin ulkonäön ei kannata antaa hämätä – se on täysiverinen CD-soitin ja pistää äänellisesti kampoihin paljon kalliimmassakin seurassa. Prince soveltuu erinomaisesti Snow White ja Dwarf-vahvistimien kaveriksi mutta on kotonaan missä tahansa laitteistossa missä tavoitellaan aitoa ja hyvää ääntä.

Jämerä runkorakenne ja Trigon-vaimennusjalat huolehtivat mekaanisesta vaimennuksesta ja selkeä näyttö tukee hillityn tyylikästä ulkonäköä.

Hinta sisältää Trigon Director -kaukosäätimen.

Viimeistely: musta tai hopea. Kotelossa Nextel-pinnoite.

Trigon Prince esite (PDF)

1 690 €

Trigon Recall II

CD-soitin

TRIGON RECALL II – todellinen high end-luokan äänilähde. Soitin edustaa viimeisintä suunnitteluteknologiaa ja rakenteellista laatua. Pienimpiinkin yksityiskohtiin on kiinnitetty huomiota jotta lopputulos olisi paras mahdollinen.

Myös ulkoiset tekijät on otettu huomioon – RECALL II soittimessa on laadukas CD-koneisto ja tukeva kotelo on vuorattu vaimentavalla materiaalilla.

Hinta sisältää Trigon Director -kaukosäätimen ja Volt-virtajohdon.

Viimeistely: musta tai hopea. Kotelossa Nextel-pinnoite. Lisähintaan saatavana kromisella etulevyllä.

Trigon Recall II esite (PDF)

2 590 €


Aukioloajat:

TI-PE 11-17
LA 10-14

Ota yhteyttä

Myymälä
02 - 633 3050

Pekka Ylitalo
pekka@audiopori.fi

Tuotteet

Kaiuttimet
Subwooferit
Stereovahvistimet
CD-soittimet
Levysoittimet
AV-vahvistimet
Blu-ray -soittimet
Radiot- ja virittimet
Kaapelit
Televisiot ja videotykit
DA-muuntimet
Verkkosoittimet
Kuulokkeet
Telineet ja tarvikkeet
CD- ja LP-levyt

Löydät meidäy myös Facebookista

Tuotemerkkikohtaiset hinnastot

AE
AMR
Amphion
Arcam
Art Vinyl
ASR
Atacama
Audiolab
Audiovector
Aurelia
Bauer Audio
Benz Micro
Beyerdynamic
Blue Horizon
Bluesound
Bowers & Wilkins
Burson Audio
Cambridge Audio
Chord
Denon
Epos
Forvoice
Furutech
Genelec
Geneva Labs
Grado
Harrin Kaiutin
Hifiman
iFi
InFocus
KKV
Magnepan
Marantz
McIntosh
Musical Fidelity
NAD
NorStone
NuForce
Okki Nokki
Optoma
Ortofon
Panasonic
Pebble Audio
Pro-Ject
Rega
Sennheiser
SME
Sonos
Soundcare
SoundProof
SpinX
STAX
Stockfish
Supra Cables
System Audio
TelluriumQ
TK Cable
Tivoli Audio
Transfiguration
Trigon
Velodyne
Voxativ
Wharfedale

Audio Pori Oy - Varvinkatu 15 - 28100 PORI - 02 633 3050 - pekka@audiopori.fi
Avoinna: TI-PE 11-17, LA 10-14

AudioPori 2015