Tuotteet - Blu-ray -soittimet

Arcam | Cambridge Audio | Denon | Marantz | Panasonic

Etkö löydä haluamaasi tuotetta tai haluat tarjouksen tuotteesta?

Ota rohkeasti yhteyttä! Kaikkia tuotteitamme ei välttämättä löydy sivuilta - kannattaa kysyä vaikka et tuotetta hinnastosta löytäisikään. Emme takaa hintojen oikeellisuutta - varmistuaksesi hinnasta kannattaa ottaa yhteys liikkeeseen.

pekka@audiopori.fi
eero@audiopori.fi
02 - 633 3050

Toimitamme tavaraa kaikkialle Suomeen Postin ja Matkahuollon välityksellä. Sopiaksesi toimitusehdoista- ja kuluista ota yhteys liikkeeseen.Arcam suunnittelee ja valmistaa korkealaatuisia hifilaitteita ihmisille, jotka haluavat yksinkertaisen ja toimivan laitteiston sekä musiikin kuunteluun että kotiteatterikäyttöön. Arcamin laitteet edustavat viimeisintä teknologiaa yhdistettynä ajattomaan, tyylikkääseen designiin. Tuotteet ovat voittaneet lukemattomia testejä ja saaneet kymmeniä Best Buy ja Product of the Year-mainintoja. Alan lehdet ympäri maailman ylistävät Arcamin tuotteiden äänenlaatua sekä toimivuutta.

www.arcam.co.uk

Blu-ray -soittimet

Arcam UDP411

UDP411 on uusi Arcam bluray-soitin, joka soittaa myös SACD-/DVD ja CD-levyt! Ja tekee sen laadukkaasti. Lisäksi UPD411 soittaa musiikkia USB-tikulta. (Liitäntä laitteen takana)

Takapaneelista löytyy rca-ulostulojen lisäksi balansoidut XLR liittimet, joilla 2-kanavainen ääni voidaan johtaa vaikkapa uuden Arcam A49 vahvistimen XLR-sisäänmenoihin.

Saatavana mustana.

1 099 €


Englantilainen Cambridge Audio on jo neljän vuosikymmenen ajan tehnyt mahdottomasta mahdollisen: kerta toisensa jälkeen erinomainen hinta-laatusuhde ja korkeatasoinen ääni yllättää myös alan lehdistön - tuloksena loppumaton lista testimenestyksiä.

www.cambridgeaudio.com

Blu-ray -soittimet

Cambridge Audio CXU

BD/DVD/CD/DAC/7.1 esivahvistin

Audiofiilin monitoimilaite, markkinoiden monipuolisin universaalisoitin! DVD-Audio ja SACD-toisto myös HDMI:n kautta, sisäänrakennettu 7.1 dekooderi ja esivahvistin, dedikoidut DA-muuntimet kaikille kanaville. HDCD. Metallinen etulevy ja vaimennettu wrap-around runko. Salamannopeat toiminnot. Miellyttävä käytettävyys. CXU on paranneltu painos supersuositusta 752BD -soittimesta.

Mitat (k x l x s) 82 x 430 x 312mm. Saatavana mustana.

1 299 €


Äänen ja kuvan toisto ei ole Denonille vain bisnestä. Tarkoituksena on tuoda iloa ihmisten elämään puhtaan kuvan ja äänen kautta - siitä Denonissa on kysymys.

www.denon.fi

DVD- ja Blu-ray -soittimet

Denon DBT-1713UD

Universaali Blu-ray levy/verkkotoistin joka toimii myös SACD tai DVD-Audio levyjen kanssa / Verkkotoiminnot: Nauti YouTube-videoista ilman tietokonetta, toista musiikkia, valokuvia ja videoita verkkoon liitetystä laitteesta, esimerkiksi PC tai NAS / HDMI-ominaisuudet: 3D, Deep Color, “x.v.Color”, High-Bit-Rate Audio ja HDMI CEC ohjaus / USB-portti etupaneelissa / Nopeatoiminen ja nopea toiston aloitus / Direct Mechanical Ground Construction, vähentää värinöitä ja takaa korkelaatuisen HD-kuvan ja äänen / Denonin korkealaatuiset videopiirit takaavat laadukkaan kuvan kaikista lähteistä / Ei tuuletinta, hiljainen toimintaääni

Väri: musta.

TARJOUS
449 €
(sh. 529 €)

Denon DBT-3313UD

Universaali Blu-ray soitin joka toistaa myös Super Audio CD ja DVD-Audio levyt / Denon Link HD takaa korkealaatuisen digitaalisen kytkennän / Kaksi HDMI-lähtöä ja Pure Direct -tila / Verkkotoiminnot, jotka tuovat ulottuvillesi valtavan määrän verkkosisältöä: Esimerkiksi YouTube ja Netflix verkkopalvelut toistuvat ilman tietokonetta, ja nauti musiikista, kuvista tai videoista jotka ovat tallennettu toiseen verkkolaitteeseen (PC/NAS). / Tuetut HDMI-ominaisuudet: 3D, Deep Color, “x.v.Color”, High-Bit-Rate Audio lähtö sekä HDMI CEC ohjauskomennot / Korkealaatuinen videoprosessointi ja I/P-skaalain takaavat puhtaamman kuvan ja rikkaammat värit / USB-portti etupaneelissa

Mitat (LxKxS mm): 434x108x295 / Paino: 6,9 kg / Väri: musta tai hopea.

TARJOUS
699 €
(sh. 1 210 €)


Musiikin tulisi toistua kuten artisti sen tarkoitti ja mikään ei saisi tulla musiikin tielle - kaikkeista vähiten musiikin kuunteluun käytetyt laitteet. Tästä syystä Marantzin filosofia on "musiikki ratkaisee".

www.marantz.com

Blu-ray -soittimet

Marantz UD5007

Marantz UD5007 on universaalisoitin jossa on DLNA 1.5 tuki joka mahdollistaa striimauksen PC:ltä. Kun haluat ratkaisun,joka yhdistää perinteiset soitinmuodot ja tarjoaa sen lisäksi nykyaikaiset elokuvien katsomismahdollisuudet kotiverkkosi yli, on Marantz UD5007 oikea ratkaisu sinulle. Tukee myös Netflix-videopalvelua.

Väri musta tai hopea

599 €

Marantz UD7007

Marantz UD7007 on universaalisoitin. UD7007:n rakenne on erittäin tukeva, jotta vältetään kaikki äänen- tai kuvanlaatua heikentävät häiriöt. Olit sitten audiofiili tai videofiili, niin tinkimätön ratkaisu viihde-järjestelmäsi sydämeksi on Marantz UD7007. Se on todellinen universaalisoitin, joka tarjoaa ns. perinteiset toistomuodot, mutta pitää nykyaikaisesti sisällään myös on-demand videopalvelut (kuten Netflix) sekä mahdollisuuden toistaa sisältöä omasta kotiverkosta./p>

Väri musta tai hopea

1 099 €


Jo 40 vuoden ajan NADin traditiona on ollut valmistaa pelkistettyjä ja kohtuuhintaisia tuotteita. Tuotteita, joiden suorituskyky on alusta saakka saanut tunnustusta ja hyviä arviota käyttäjiltään. Hyvä maine on seurausta luovasta insinööritaidosta ja tarkkuudesta, jolla pienimmätkin yksityskohdat suunnitellaan ja valmistetaan. NAD-tuotteita suunnittelevat musiikin ja elokuvan ystävät, musiikin ja elokuvan ystäville.

nadelectronics.com

Blu-ray -soittimet


Panasonic Corporation on yksi maailman merkittävimmistä elektroniikka-alan valmistajista ja yksi maailman suurimmista yrityksistä. Panasonic valmistaa muun muassa huippuluokan plasma ja LCD-televisioita.

www.panasonic.fi

Panasonic televisiot ovat tilaustuotteita. Toimitusaika muutama arkipäivä.


Aukioloajat:

TI-PE 11-17
LA 10-14

Ota yhteyttä

Myymälä
02 - 633 3050

Pekka Ylitalo
pekka@audiopori.fi

Tuotteet

Kaiuttimet
Subwooferit
Stereovahvistimet
CD-soittimet
Levysoittimet
AV-vahvistimet
Blu-ray -soittimet
Radiot- ja virittimet
Kaapelit
Televisiot ja videotykit
DA-muuntimet
Verkkosoittimet
Kuulokkeet
Telineet ja tarvikkeet
CD- ja LP-levyt

Löydät meidäy myös Facebookista

Tuotemerkkikohtaiset hinnastot

AE
AMR
Amphion
Arcam
Art Vinyl
ASR
Atacama
Audiolab
Audiovector
Aurelia
Bauer Audio
Benz Micro
Beyerdynamic
Blue Horizon
Bluesound
Bowers & Wilkins
Burson Audio
Cambridge Audio
Chord
Denon
Epos
Forvoice
Furutech
Genelec
Geneva Labs
Grado
Harrin Kaiutin
Hifiman
iFi
InFocus
KKV
Magnepan
Marantz
McIntosh
Musical Fidelity
NAD
NorStone
NuForce
Okki Nokki
Optoma
Ortofon
Panasonic
Pebble Audio
Pro-Ject
Rega
Sennheiser
SME
Sonos
Soundcare
SoundProof
SpinX
STAX
Stockfish
Supra Cables
System Audio
TelluriumQ
TK Cable
Tivoli Audio
Transfiguration
Trigon
Velodyne
Voxativ
Wharfedale

Audio Pori Oy - Varvinkatu 15 - 28100 PORI - 02 633 3050 - pekka@audiopori.fi
Avoinna: TI-PE 11-17, LA 10-14

AudioPori 2015