Hinnasto - Sonos


Äänentoisto ei ole ikinä ollut näin helppoa - langattomasti, vaivattomasti.

Nyt valikoimissamme myös viralliset Flexson -tarvikkeet Sonokselle.

www.sonos.com

Hinnasto

Monihuone- ja verkkosoittimet

Sonos PLAY:1

PLAY:1 on kompaktin kokoinen langaton kaiutin,joka tarjoilee syvän ja kristallin kirkkaan hifi-äänen. PLAY:1:llä voit kuunnella langattomasti tietokoneidesi musiikkikirjastoa, spotifyta tai vaikkapa nettiradiota.

PLAY:1 käy myös takakaiuttimeksi Sonos Playbarin kanssa. Kun yhdistät Playbarin, Sonos subwooferin ja 2 x PLAY:1 on käytössäsi täydellinen 5.1 äänijärjestelmä ja mikä parasta - ilman turhia kaapeliviidakoita.

229 €

Sonos PLAY:3

Sonos PLAY:3 on Sonos-järjestelmän itsenäinen kaiutinyksikkö, jossa on sekä langaton, että tarvittaessa myöskin langallinen vastaanotto. Voit kuunnella PLAY:3:n kautta musiikkia kotiverkossasi olevilta tietokoneilta ja kovalevyiltä, Spotifystä (vaatii premium-tilin) tai vaikkapa tuhansilta internetradiokanavilta.

Sonoksen kanssa pääset alkuun, kun hankit Bridgen, PLAY-kaiuttimen ja sinulla on iPhone, iPad, Andrdoid-puhelin, Android-tabletti tai PC. Kaikilla näillä pystyt ohjaamaan Sonos-järjestelmääsi. PLAY:3 käy myös takakaiuttimeksi Sonos Playbarin kanssa. Kun yhdistät Playbarin, Sonos subwooferin ja 2 x PLAY:3 on käytössäsi täydellinen 5.1 äänijärjestelmä ja mikä parasta - ilman turhia kaapeliviidakoita.

349 €

Sonos PLAY:5

Uudistunut Sonos PLAY:5

Sonos PLAY:5 on Sonos-järjestelmän itsenäinen isompi kaiutinyksikkö, jossa on sekä langaton, että tarvittaessa myöskin langallinen vastaanotto. Voit kuunnella PLAY:5:n kautta musiikkia kotiverkossasi olevilta tietokoneilta ja kovalevyiltä, Spotifystä (vaatii premium-tilin) tai vaikkapa tuhansilta internetradiokanavilta.

Sonoksen kanssa pääset alkuun, kun hankit Bridgen, PLAY-kaiuttimen ja sinulla on iPhone, iPad, Andrdoid-puhelin, Android-tabletti tai PC. Kaikilla näillä pystyt ohjaamaan Sonos-järjestelmääsi.

579 €

Sonos Playbar

Kuten muillakin Sonos tuotteilla, myös Playbarin kautta voit toistaa langattomasti musiikkia mm. Spotifysta, internet-radiosta, tietokoneiltasi tai suoraan iOs-käyttöjärjestelmällä varustetusta tabletista tai puhelimesta. Kun liität Playbarin optisella kaapelilla televisioosi, niin käytössäsi on laadukas kotiteatterijärjestelmä ilman turhia kaapeliviidakoita. Kun yhdistät Playbarin ja Sonos Subin on käytössäsi laadukas 3.1 järjestelmä - ja kun lisäät järjestelmään 2kpl Sonoksen PLAY:3:sia tai PLAY:1:siä on käytössäsi täysi 5.1- järjestelmä! Sonos Playbaria ohjaat kätevästi vaikkapa iPhonella, iPadilla taikka Android-laitteilla.

799 €

Sonos Sub

Täydennä Playbarin, PLAY:3:sen, PLAY:5:sen tai ConnectAmpin toistoa Sonos Subilla, niin käytössäsi on laadukas langaton koko äänialueen äänentoistojärjestelmä. Kaksi vastakkain aseteltua elementtiä, tukeva kotelo ja tehokas vahvistin takaavat tarkan ja ulottuvan bassotoiston. Kuten muidenkin Sonos tuotteiden kanssa, on myös Sonos Subin asentaminen äärimmäisen helppoa ja onnistuu yhdellä napin painalluksella. Joustava asennus, sillä voit asentaa subwooferin joko vertikaaliseen tai horisontaaliseen asentoon. Sonos Sub käy myös osaksi 5.1 järjestelmää Playbarin ja PLAY:1:n tai PLAY:3:n kanssa.

799 €

Sonos Connect

Sonos Connect on osa Sonos-järjestelmää. Kytke Connect aktiivikaiuttimiin, kotiteatteriisi tai stereoihisi, niin käytössäsi on kaikki Sonos-järjestelmän toiminnallisuudet. Voit soittaa musiikkia kotiverkossasi olevilta tietokoneilta ja kovalevyiltä, kuunnella spotifyta (vaatii premium-tilin) tai vaikka kuunnella interenetradion tuhansia kanavia.

399 €

Sonos ConnectAmp

Sonos ConnectAmp on Sonos-järjestelmän vahvistin, jossa on sekä langaton, että tarvittaessa myöskin langallinen vastaanotto. Voit kuunnella ConnectAmp kautta musiikkia kotiverkossasi olevilta tietokoneilta ja kovalevyiltä, Spotifystä (vaatii premium-tilin) tai vaikkapa tuhansilta internetradiokanavilta. Sonos ConnectAmpissa on sisäänrakennettu vahvistin, lisää vain mitkä tahansa perinteiset kaiuttimet ja Sonos-järjestelmä on valmis!

579 €


Aukioloajat:

TI-PE 11-17
LA 10-14

Ota yhteyttä

Myymälä
02 - 633 3050

Pekka Ylitalo
pekka@audiopori.fi

Tuotteet

Kaiuttimet
Subwooferit
Stereovahvistimet
CD-soittimet
Levysoittimet
AV-vahvistimet
Blu-ray -soittimet
Radiot- ja virittimet
Kaapelit
Televisiot ja videotykit
DA-muuntimet
Verkkosoittimet
Kuulokkeet
Telineet ja tarvikkeet
CD- ja LP-levyt

Löydät meidäy myös Facebookista

Tuotemerkkikohtaiset hinnastot

AE
AMR
Amphion
Arcam
Art Vinyl
ASR
Atacama
Audiolab
Audiovector
Aurelia
Bauer Audio
Benz Micro
Beyerdynamic
Blue Horizon
Bluesound
Bowers & Wilkins
Burson Audio
Cambridge Audio
Chord
Denon
Epos
Forvoice
Furutech
Genelec
Geneva Labs
Grado
Harrin Kaiutin
Hifiman
iFi
InFocus
KKV
Magnepan
Marantz
McIntosh
Musical Fidelity
NAD
NorStone
NuForce
Okki Nokki
Optoma
Ortofon
Panasonic
Pebble Audio
Pro-Ject
Rega
Sennheiser
SME
Sonos
Soundcare
SoundProof
SpinX
STAX
Stockfish
Supra Cables
System Audio
TelluriumQ
TK Cable
Tivoli Audio
Transfiguration
Trigon
Velodyne
Voxativ
Wharfedale

Audio Pori Oy - Varvinkatu 15 - 28100 PORI - 02 633 3050 - pekka@audiopori.fi
Avoinna: TI-PE 11-17, LA 10-14

AudioPori 2015