Hinnasto - Denon


Äänen ja kuvan toisto ei ole Denonille vain bisnestä. Tarkoituksena on tuoda iloa ihmisten elämään puhtaan kuvan ja äänen kautta - siitä Denonissa on kysymys.

www.denon.fi

Stereovahvistimet

Denon PMA-520AE

Denon PMA-520AE integroitu vahvistin sisältää tarkoin harkittuja komponentteja, mikä on ollut suunnittelun lähtökohta täysin äänen ehdoilla tehdyissä vahvistimissa. Jokainen komponentti on tarkoin harkittu, ja laadukkaiden osien ansiosta vahvistimesta on saatu kestävä sekä hyvä-ääninen. Lisäksi käyttömukavuutta lisäämässä on mukana tuleva kaukosäädin, joka osaa ohjata myös Denon-merkkisiä CD-soittimia.

Väri musta tai hopea

249 €

Denon PMA-720AE

Denon PMA-720AE, 2-kanavainen integroitu vahvistin. Huolillisesti valmistettu ja suunniteltu vahvistin, jossa laadukas Denon Hi-Fi ääni.

Pääominaisuudet:/ RMS teho (4 ohms, 1 kHz, THD 0.7%): 85 W + 85 W/ Analogitulot: 5 sis. Phono/ Levysoitinliitäntä (Phono)/ Paino: 7,1 kg/ Mitat (LxKxS mm): 434x121x307

Väri musta tai hopea

349 €

Denon RCD-M41

2x30W, 1x analoginen sisääntulo, 2 x optinen sisään, laadukas säädettävä kuulokelähtö, subwoofer-lähtö.

Väri musta tai hopea

349 €

Denon PMA-30

Kompakti stereovahvistin Bluetoothilla.

449 €

Denon PMA-50

Denon digitaalinen stereovahvistin.

499 €

Denon PMA-60

Tehokas, kompakti vahvistin Bluetoothilla ja USB-DAC:lla

599 €

CD-soittimet

Denon DCD-520AE

Denon DCD-520AE CD-soitin. Jotta alkuperäinen äänite voitaisiin toistaa uskollisesti, DCD-520AE soittimessa on käytetty Denonin ääniteknologiaa jota on kehitetty ja jalostettu vuosikausia. Saavuttaakseen äänenlaadun joka on parempi kuin muissa saman luokan laitteissa, Denonin insinöörit ovat valinneet komponentit silmälläpitäen hyvää äänenlaatua. Myös soittimen korkeatarkkuuksinen 32-bittinen ja 192 kHz:n D/A-muunnin on käynyt läpi tiukan seulan, jotta ääni voidaan toistaa tarkasti sisältäen kaikki pienetkin yksityiskohdat musiikista.

Väri musta tai hopea

TARJOUS
199 €
(sh. 249 €)

Denon DCD-720AE

Denon DCD-720AE CD-soitin. Uusia ominaisuuksia: Korkeatarkkuuksinen 32-bit 192kHz D/A-muunnin / Entisestään parannettu äänenlaatu / Uudestaan suunniteltu kaukosäädin / Korkealaatuinen ääni: Vibration-resistant design with Direct Mechanical Ground Construction / Alkuperäinen DENON mekanismi / Tarkasti suunniteltu rakenne jotta ääninsignaali pysyisi mahdollisimman puhtaana / Lyhyet signaalivedot laitteen sisällä / Erityisesti valikoidut komponentit hyvää äänenlaatua varten / Pure Direct-asetus mahdollisimman alkuperäistä ääntä varten / Hyödyllisiä ominaisuuksia: USB-portti iPodia tai USB-massamuistia varten / Folder Mode -toiminto, toistaa tiedostot vain tietyistä kansioista (toimii levyjen kanssa joissa MP3/WMA-tiedostoja) / Alumiininen etupaneeli, sointuu yhteen muiden saman luokan laitteiden kanssa / Ulkonäkö vastaa uutta PMA-720AE vahvistinta sekä DNP-720AE verkkosoitinta

Väri musta tai hopea

TARJOUS
299 €
(sh. 349 €)

AV-vahvistimet

Denon AVR-X540BT

Denon AVR-X540 on erinomainen 5.2-kanavainen kotiteatterivahvistin niin äänenlaadultaan kuin video-ominaisuuksiltaankin. Laitteesta löytyy tuoreimmat HDMI-standardit, HDR (High Dynamic Range) ja ARC (Audio Return Channel). Lisäksi voit suoratoistaa musiikkia Bluetoothin kautta ja ohjata vahvistinta älypuhelimen sovelluksella.

349 €
299 €

Denon AVR-X1400H

Denon AVR-X1400 on 7.2-kanavainen kotiteatterivahvistin, jossa on upea surround-äänimaailma ja henkeäsalpaavat video-ominaisuudet. Vahvistimessa on HEOS-teknologia sisäänrakennettuna, eli voit striimata musiikkia verkosta tai toistaa sitä paikallisilta asemilta koko kotonasi - kätevästi ilmaisella sovelluksella.

579 €
449 €

Denon AVR-X2400H

Denon AVR-X2400 AV-vahvistin on varustettu tuoreimmilla ääni- ja kuvateknologioilla, minkä ansiosta se tuottaa uskomattoman surround-äänimaailman, runsaasti vahvistintehoa ja lukuisia vaihtoehtoja musiikin toistamiselle. Sisäänrakennetulla HEOS-monihuoneteknologian kautta voi nimittäin kuunnella paikallisesti tallennettuja tiedostoja, internetradiota tai monia verkon suoratoistopalveluita, kuten Spotify, TIDAL ja Deezer. Upean kotiteatterikokemuksen vuoksi löytyy Dolby Atmos ja DTS:X 3D-ääniformaatit sekä Dolby Vision -yhteesopivuus, HDR (High Dynamic Range) ja 4K-skaalaus.

799 €

Denon AVR-X3400H

AVR-X3400H on 7.2-kanavainen AV-vahvistin, joka tarjoaa fantastisen kotiteatterikokemuksen muun muassa DTS:X- ja Dolby Atmos -ääniformaattien upean moniulotteisen äänimaailman ansiosta. AVR-X3400 osaa jopa skaalata Dolby Surround -materiaalia Dolby Atmosille. Lisäksi vahvistimella voidaan suoratoistaa musiikkia lukuisista eri paikallisista ja verkkolähteistä, kiitos sisäänrakennetun HEOS-teknologian.

1 199 €

Denon AVR-X6400H

Huipputason 11.2-kanavainen AV-vahvistin, jossa on yhtenäinen vahvistinpiirisuunnittelu, kaikki 3D-audioformaatit (Dolby Atmos, DTS:X ja Auro-3D) sisäänrakennettuna ja uskomattoman monipuolinen valikoima musiikin toistopalveluita kiitos sisäänrakennetun HEOS-tuen.

2 699 €
2 199 €

DVD- ja Blu-ray -soittimet

Denon DBT-1713UD

Universaali Blu-ray levy/verkkotoistin joka toimii myös SACD tai DVD-Audio levyjen kanssa / Verkkotoiminnot: Nauti YouTube-videoista ilman tietokonetta, toista musiikkia, valokuvia ja videoita verkkoon liitetystä laitteesta, esimerkiksi PC tai NAS / HDMI-ominaisuudet: 3D, Deep Color, “x.v.Color”, High-Bit-Rate Audio ja HDMI CEC ohjaus / USB-portti etupaneelissa / Nopeatoiminen ja nopea toiston aloitus / Direct Mechanical Ground Construction, vähentää värinöitä ja takaa korkelaatuisen HD-kuvan ja äänen / Denonin korkealaatuiset videopiirit takaavat laadukkaan kuvan kaikista lähteistä / Ei tuuletinta, hiljainen toimintaääni

Väri: musta.

TARJOUS
449 €
(sh. 529 €)

Denon DBT-3313UD

Universaali Blu-ray soitin joka toistaa myös Super Audio CD ja DVD-Audio levyt / Denon Link HD takaa korkealaatuisen digitaalisen kytkennän / Kaksi HDMI-lähtöä ja Pure Direct -tila / Verkkotoiminnot, jotka tuovat ulottuvillesi valtavan määrän verkkosisältöä: Esimerkiksi YouTube ja Netflix verkkopalvelut toistuvat ilman tietokonetta, ja nauti musiikista, kuvista tai videoista jotka ovat tallennettu toiseen verkkolaitteeseen (PC/NAS). / Tuetut HDMI-ominaisuudet: 3D, Deep Color, “x.v.Color”, High-Bit-Rate Audio lähtö sekä HDMI CEC ohjauskomennot / Korkealaatuinen videoprosessointi ja I/P-skaalain takaavat puhtaamman kuvan ja rikkaammat värit / USB-portti etupaneelissa

Mitat (LxKxS mm): 434x108x295 / Paino: 6,9 kg / Väri: musta tai hopea.

TARJOUS
699 €
(sh. 1 210 €)

Verkkosoittimet ja virittimet

Denon DNP-730AE

Sisäänrakennetun Wi-Fi-yhteyden avulla DNP-730AE saa Internet-yhteyden kotiverkkosi kautta, jolloin pääset kiinni tuhansiin Internet-radiokanaviin sekä Spotify Connect toiminnon avulla Spotify suoratoistopalveluun. AirPlay tuen ansiosta voit kuunnella suosikkikappaleitasi langattomasti kannettavilta iOS laitteilta kuten iPhone, iPod touch ja iPad. DLNA 1.5 tuen avulla pääset kotiverkon kautta kiinni PC tai Mac tietokoneen musiikkivalikoimaan.

TARJOUS
379 €
(sh. 449 €)

Denon DRA-N4

Vahvistin monipuolisilla verkko-ominaisuuksilla.

Erittäin pienikokoinen DRA-N4 mahtuu lähes mihin tahansa ja tarjoaa pääsyn musiikkikokoelmaasi kotiverkkosi kautta, sijaitsee se sitten tietokoneella, NAS-asemalla (Network Attached Storage) tai mobiililaitteessa. Sisäänrakennettujen Wi-Fi ja Ethernet yhteyksien ansiosta vahvistin tukee AirPlay toistoa ja korkearesoluutioisten musiikkitiedostojen (FLAC/WAV/AIFF/ALAC) toistoa verkon yli. DRA-N4 tukee myös Bluetooth suoratoistoa ja NFC paritusta sekä sisältää Spotify Connect toiminnon ja Internet radion. Etupaneelin USB-liitäntä tukee puhelimia, iPod soittimia (akun lataustoiminto toimii myös valmiustilassa), ja USB-massamuisteilta musiikin toistoa. Takana olevat optinen ja analoginen tulo sallivat kytkennät televisioon tai lähes mihin tahansa muuhun äänilähteeseen. Kehuja kerännyt digitaalinen vahvistinyksikkö tarjoaa tehoa 40 wattia per kanava joten voit kytkeä vahvistimeen vaativammatkin kaiuttimet.

Saatavana mustana tai valkoisena.

399 €
299 €

Denon RCD-N9

Viritinahvistin monipuolisilla verkko-ominaisuuksilla ja CD-soittimella.

Suoratoista korkearesoluutioista musiikkia NAS-laitteista (Network Attached Storage), tietokoneelta, mobiililaitteista ja Internetistä Wlan-yhteyden, LAN-yhteyden, Bluetoothin tai USB:n kautta. Vahvistimessa on myös sisäänrakennettu Spotify Connect, Internet radio, FM/AM radio, sekä CD-soitin.

TARJOUS
519 €
(sh. 599 €)


Aukioloajat:

TI-PE 11-17
LA 10-14

Ota yhteyttä

Myymälä
02 - 633 3050

Pekka Ylitalo
pekka@audiopori.fi

Tuotteet

Kaiuttimet
Subwooferit
Stereovahvistimet
CD-soittimet
Levysoittimet
AV-vahvistimet
Blu-ray -soittimet
Radiot- ja virittimet
Kaapelit
Televisiot ja videotykit
DA-muuntimet
Verkkosoittimet
Kuulokkeet
Telineet ja tarvikkeet
CD- ja LP-levyt

Löydät meidäy myös Facebookista

Tuotemerkkikohtaiset hinnastot

AE
AMR
Amphion
Arcam
Art Vinyl
ASR
Atacama
Audiolab
Audiovector
Aurelia
Bauer Audio
Benz Micro
Beyerdynamic
Blue Horizon
Bluesound
Bowers & Wilkins
Burson Audio
Cambridge Audio
Chord
Denon
Epos
Forvoice
Furutech
Genelec
Geneva Labs
Grado
Harrin Kaiutin
Hifiman
iFi
InFocus
KKV
Magnepan
Marantz
McIntosh
Musical Fidelity
NAD
NorStone
NuForce
Okki Nokki
Optoma
Ortofon
Panasonic
Pebble Audio
Pro-Ject
Rega
Sennheiser
SME
Sonos
Soundcare
SoundProof
SpinX
STAX
Stockfish
Supra Cables
System Audio
TelluriumQ
TK Cable
Tivoli Audio
Transfiguration
Trigon
Velodyne
Voxativ
Wharfedale

Audio Pori Oy - Varvinkatu 15 - 28100 PORI - 02 633 3050 - pekka@audiopori.fi
Avoinna: TI-PE 11-17, LA 10-14

AudioPori 2015